Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Шаную воїнів, біжу за героїв України» – триває реєстрація на шостий патріотичний забіг

Дата: 04.08.2023 07:42
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Захід «Шаную воїнів, біжу за героїв України» був започаткований у 2018 році та приурочений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Символом забігу є воїн-янгол та жовто-блакитна стрічка, яку він перетинає в русі. Усі бажаючі можуть долучитися до заходу, заповнивши форму за посиланням: https://cutt.ly/6wi4KR6R. Реєстрація триватиме до 20 серпня.

Основний забіг відбудеться 26 серпня – напередодні Дня пам’яті захисників України, який відзначають 29 серпня. Але можна приєднатися і в інший зручний день.

Учаснику необхідно:

- обрати ім’я героя, пам’ять якого є бажання вшанувати, або отримати таке ім’я від організаторів;

- визначити дистанцію для себе – 2, 5 або 10 км;

- після реєстрації за вищезазначеною формою отримати на електронну пошту свій номер та роздрукувати його;

- пробігти обрану дистанцію в будь-якому місці; - розмістити у соціальній мережі світлину із забігу з історією героя, зазначивши хештеги #БіжуЗаГероя_2023 та #забіг2023. 

Національний захід «Шаную воїнів, біжу за героїв України» є можливістю подякувати та підтримати близьких захисників і захисниць, які сьогодні боронять нашу країну від російських загарбників і борються за збереження територіальної цілісності, має за мету об’єднання всіх громадян навколо цінностей української державності, вшанування пам’яті Героїв.

Організатори забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України»: Міністерство у справах ветеранів України, ГО «Славетні епохи України», ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України», Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, Департамент молоді та спорту КМДА, Центр реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС «ЯРМІЗ» ГО «Асоціація медиків Революції Гідності», Сили спеціальних операцій ЗСУ, ГС «Труханів острів» та за сприяння Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка. Долучаються до проведення заходу центральні органи виконавчої влади (у тому числі Міністерство молоді та спорту України), обласні державні адміністрації, адміністрації територіальних громад, представники інститутів громадянського суспільства, регіональні та місцеві організаційні комітети, представництва України за кордоном.

За інформацією управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь