Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З метою проведення ґрунтовної роботи ведеться облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, інформація до якого надходить як із державних установ, а також особисто від громадян.

Дата: 09.08.2023 07:21
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

На території України введено воєнний стан у зв'язку з військовою агресією росії проти України. В таких умовах важливо приділяти максимум уваги та дбати про незахищені верстви населення – забезпечувати якісне надання соціальних послуг відповідно до індивідуальних потреб осіб, дітей та їх сімей.
При відділенні соціальної роботи Комунальної установи Центр надання соціальних послуг Великоновосілківської селищної ради «Турбота», продовжують працювати три фахівця із соціальної роботи. Якими постійно проводиться соціальна робота з дітьми, сім’ями, особами, які належать до вразливих категорій населення. В умовах воєнного стану приділяється особлива увага їх емоційному стану, підтримці та забезпеченні потреб.
Головне завдання фахівця із соціальної роботи – професійна допомога клієнтам у визначенні причин власних проблем і подальший спільний пошук можливостей для їхнього вирішення, шляхом надання комплексу соціальних послуг (консультування; інформування; представництво інтересів; соціальна соціальний супровід сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах; соціальний супровід сімей, у яких виховуються діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;  екстрене/кризове втручання).
З метою проведення ґрунтовної роботи ведеться облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, інформація до якого надходить як із державних установ, а також особисто від громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь