Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Великоновослківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО, продовжує робити все можливе для забезпечення мешканців Великоновосілківської Громади, які постраждали від обстрілів, будівельними матеріалами.

Дата: 31.08.2023 16:30
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Начальник Великоновослківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО, продовжує робити все можливе для забезпечення мешканців Великоновосілківської Громади, які постраждали від обстрілів, будівельними матеріалами.

Вдячні нашим постійним партнерам з яким ми працюємо вже більше року гуманітарному центру «Проліска» у м. Дніпро та UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні за своєчасну та таку необхідну допомогу мешканцям Великоновосілківської Громади. Щоденні обстріли мирного населення спричиняють величезну шкоду людям, руйнують приватні будинки, господарські споруди, автівки, особисте майно та інші цивільні об’єкти. Є будинки зруйновані вщент, а в деяких ударними хвилями та уламками розбито дахи, подвір’я, вибито вікна, пошкоджено стіни та двері.

Не зважаючи на вкрай напружену ситуацію спеціалісти гуманітарного центру «Проліска» у м. Дніпро та UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні  допомагають людям в найскладніших моментах і надають підтримку тим, хто цього потребує.

„Ми дуже вдячні за вашу допомогу, адже люди, будинки яких постраждали від обстрілів, потребують передусім будівельних матеріалів. Низький уклін за те, що ви робите і переймаєтеся проблемами мешканців. Хочу щиро подякувати за таку підтримку з вашого боку“, – зазначила місцева мешканка.

Щиро дякуємо   гуманітарному центру «Проліска» у м. Дніпро та UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні  за їхні безцінні зусилля та внесок у допомогу мешканцям Великоновосілківської Громади та у відновлення місцевої інфраструктури.

Ваша допомога дозволяє змінювати життя людей та показує, що взаємопідтримка та солідарність можуть допомогти пережити навіть найважчі часи.

Щиро дякуємо благодійникам за постійну підтримку та допомогу, що дуже важливо для нас.

Дякуємо та сподіваємося на подальшу співпрацю заради миру та нашої Перемоги! Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь