Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодіжні працівники єднаються!

Дата: 01.09.2023 07:55
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Молодіжні працівники єднаються!
З 28 по 30 серпня 2023 року в м. Дніпро відбувся Форум молодіжних працівників Донецької області "Молодіжна робота – мій стиль життя". На заході зустрілись, поспілкувались, синхронізувались в своїй діяльності та приємно провели час разом аж 100 людей з 30 громад Донецької області. Саме молодіжні працівники – люди, чию професійність та запал не можна втрачати. Після деокупації Донеччини вони будуть працювати з молоддю, відновлювати та заново вибудовувати роботу. До спільноти молодіжних працівників, представників молодіжних рад, керівників та спеціалістів структурних підрозділів молодіжних відділів приєдналась Оксана ФІЛІПЕНКО, головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради. Зібралися для обміну досвіду в умовах війни, більшість громад регіону презентувала свої напрацювання у сфері молодіжної політики під час повномасштабного вторгнення.  Вже досвідчені працівники ділилися досвідом з колегами, а новенькі - переймали сучасні форми роботи з молоддю.
Під час панельних дискусій мали змогу отримати експертну інформацію про нормативно-правову базу з питань молодіжної політики України; нормативно-правову база з питань у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності; питання реінтеграції молодих ветеранів; про всеукраїнську програму збереження ментального здоров'я “Ти як?”; національну стратегію зі створення безбар'єрного простору в Україні, про ресурси для молодіжної роботи. 
29 серпня вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.А у другій половині дня обговорили проблемні питання, з якими стикаються працівники та активісти молодіжної сфери в умовах війни та розглянули шляхи вирішення цих викликів.
В останній день громади презентували свої кращі практики молодіжної роботи і поїхали впроваджувати набутий досвід вже у міста Донецької області.
Захід проводився Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp, Донецьким обласним дитячо- молодіжним центром у співпраці з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь