Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акцію «Твоя кров для перемоги», сходження на Говерлу і ще два десятки заходів проведе управління фізичної культури та спорту ОДА до Дня захисників і захисниць України.

Дата: 28.09.2023 14:20
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Акцію «Твоя кров для перемоги», сходження на Говерлу і ще два десятки заходів проведе управління фізичної культури та спорту ОДА до Дня захисників і захисниць України.

23 різноманітні заходи до Дня захисників і захисниць України, який ми будемо святкувати 1 жовтня, проведе на Донеччині та за її межами управління фізичної культури та спорту ОДА. Про це повідомив на брифінгу начальник управління Володимир Мицик.

- 1 жовтня - це визначна дата. коли ми можемо подякувати захисникам і захисницям за те, що вони сьогодні ціною свого життя дають нам можливість жити і працювати, - заначив Володимир Мицик. - Наше управління спланувало 23 заходи до Дня захисників і захисниць України, які будуть проводитись як на території області, так і за її межами по різним напрямкам. Це і спортивні змагання, і майстер-класи, і зустрічі з видатними спортсменами, спортивні заходи виховного характеру (наприклад. в коледжі ім. С.Бубки) тощо. Вже другий рік поспіль на цю дату плануємо сходження працівників управління на Говерлу з підняттям прапора. Також нами започаткована донорська акція «Твоя кров для перемоги». Її метою є поповнення банку крові для воїнів Збройних Сил України та загалом усіх українців, які потребують переливання. і це буде наш внесок в Перемогу над ворогом, 

Заплановані управлінням заходи охоплять як цивільних (дітей та дорослих), так і військових.

До речі, акція «Твоя кров для перемоги» з нагоди Дня захисників і захисниць України у Донецькій області триває другий рік поспіль. Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації закликає фахівців спортивної сфери, спортсменів і всіх небайдужих громадян долучитися до благодійної справи – допомогти тим, кому потрібна донорська кров у щоденній боротьбі за своє здоров’я та життя. У рамках акції, починаючи з 28 вересня 2023 року, запрошують прийти до Центрів крові в містах постійного або тимчасового розташування і стати донором задля підтримки Збройних Сил України. Інформацію про здачу крові пропонується розмістити в соціальних мережах Facebook та/або Instagram з хештегом #твоякровдляперемоги.

Перелік центрів крові можна знайти за наступним посиланням: https://www.donor.ua/centers. При підготовці до здачі крові варто ознайомитися з пам’яткою донора тут: https://www.donor.ua/pages/category/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь