Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акцію «Твоя кров для перемоги», сходження на Говерлу і ще два десятки заходів проведе управління фізичної культури та спорту ОДА до Дня захисників і захисниць України.

Дата: 28.09.2023 14:20
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Акцію «Твоя кров для перемоги», сходження на Говерлу і ще два десятки заходів проведе управління фізичної культури та спорту ОДА до Дня захисників і захисниць України.

23 різноманітні заходи до Дня захисників і захисниць України, який ми будемо святкувати 1 жовтня, проведе на Донеччині та за її межами управління фізичної культури та спорту ОДА. Про це повідомив на брифінгу начальник управління Володимир Мицик.

- 1 жовтня - це визначна дата. коли ми можемо подякувати захисникам і захисницям за те, що вони сьогодні ціною свого життя дають нам можливість жити і працювати, - заначив Володимир Мицик. - Наше управління спланувало 23 заходи до Дня захисників і захисниць України, які будуть проводитись як на території області, так і за її межами по різним напрямкам. Це і спортивні змагання, і майстер-класи, і зустрічі з видатними спортсменами, спортивні заходи виховного характеру (наприклад. в коледжі ім. С.Бубки) тощо. Вже другий рік поспіль на цю дату плануємо сходження працівників управління на Говерлу з підняттям прапора. Також нами започаткована донорська акція «Твоя кров для перемоги». Її метою є поповнення банку крові для воїнів Збройних Сил України та загалом усіх українців, які потребують переливання. і це буде наш внесок в Перемогу над ворогом, 

Заплановані управлінням заходи охоплять як цивільних (дітей та дорослих), так і військових.

До речі, акція «Твоя кров для перемоги» з нагоди Дня захисників і захисниць України у Донецькій області триває другий рік поспіль. Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації закликає фахівців спортивної сфери, спортсменів і всіх небайдужих громадян долучитися до благодійної справи – допомогти тим, кому потрібна донорська кров у щоденній боротьбі за своє здоров’я та життя. У рамках акції, починаючи з 28 вересня 2023 року, запрошують прийти до Центрів крові в містах постійного або тимчасового розташування і стати донором задля підтримки Збройних Сил України. Інформацію про здачу крові пропонується розмістити в соціальних мережах Facebook та/або Instagram з хештегом #твоякровдляперемоги.

Перелік центрів крові можна знайти за наступним посиланням: https://www.donor.ua/centers. При підготовці до здачі крові варто ознайомитися з пам’яткою донора тут: https://www.donor.ua/pages/category/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь