Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тож починаємо там, де ми є! Використовуємо те, що маємо! Змінює життя разом!

Дата: 29.09.2023 17:31
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Впродовж вересня – жовтня 2023 року Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Державний центр зайнятості та обласні військові адміністрації проводять інформаційну кампанію  «Робота для ВПО: ти потрібен!».

Мета кампанії – посилення комунікації між усіма інституціями, які опікуються внутрішньо переміщеними українцями, задля ефективної їх інтеграції у громади, стимулювання у пошуку роботи, інформування про актуальні вакансії та активні програми сприяння зайнятості, створення з допомогою міжнародних організацій додаткових програм з професійного навчання та перенавчання ВПО

В рамках цієї кампанії Великоновосілківським районним центром зайнятості 20 вересня 2023 року організовано та проведено в онлайн форматі Круглий стіл з роботодавцями територіальних громад району. Під час спілкування фахівчиня центру зайнятості Олена Гарматій зазначила, що служба зайнятості зараз пропонує великий перелік послуг як для пошукачів роботи, так і для роботодавців. Детально розповіла про активні компенсаційні програми для роботодавців, про грантові програми від держави та організацій, що співпрацюють з міжнародними фондами підтримки України та про отримання ваучера на навчання для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці. Представники роботодавців мали можливість отримати роз’яснення та  відповіді на свої питання.

Наприкінці заходу учасники дійшли до висновку, що важливим фактором інтеграції внутрішньо переміщених осіб на новому місці проживання є наявність роботи. Адже вона забезпечує стабільний дохід та задоволення першочергових потреб, які потрібні для комфортних умов життя будь-якої людини. Тому працевлаштування  переселенців – одне з першочергових завдань сьогодення.

Тож починаємо там, де ми є! Використовуємо те, що маємо! Змінює життя разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь