Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівникам соціальної сфери - теплі слова подяки.

Дата: 05.11.2023 09:35
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Працівникам соціальної сфери - теплі слова подяки.
Соціальні працівники - це люди, які за професійним обов’язком, а головне - за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни…
Щороку, в першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери України. З цієї нагоди начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО подякував людям, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію - постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.
У своєму вітальному слові Сергій Дмитрович відзначив  важливу роль соціальних працівників
«Під час війни кожен з нас виконує свій обов’язок перед Україною на своєму місці. Соціальні працівники, на яких припало велике навантаження, - не виняток. Зберігати стандартні соціальні послуги, підтримувати внутрішньо переміщених осіб - це те, що роблять люди з великим серцем. Саме тому, до Дня працівників соціальної сфери має причетність кожен, хто проявляє милосердя, творить добро не лише за службовим обов’язком, а й за поокликом душі, роблячи цей світ добрішим та світлішим. Саме людяність відчувають найбільш вразливі верстви населення», – зазначив Сергій ЯЩЕНКО.
Слова глибокої поваги та вдячності начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації висловив присутнім, а в їхній особі всім, хто щодня піклується про людей похилого віку, ветеранів війни та праці, внутрішньо переміщених осіб, інвалідів, дітей-сиріт, про родини наших загиблих захисників, безробітних, допомагаючи їм долати життєві труднощі, вірити в свої сили, знаходити вихід зі скрутного становища.
За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у виконанні завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики з питань соціального захисту населення, турботу й гуманність у ставленні до громадян та з нагоди Дня працівника соціальної сфери, Сергій ЯЩЕНКО вручив подяки селищної військової адміністрації працівникам закладів соціального спрямування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь