Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарна допомога постраждалим господарствам з виробництва молока в Україні за підтримки Швейцарії

Дата: 03.11.2023 08:55
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Гуманітарна допомога постраждалим господарствам з виробництва молока в Україні за підтримки Швейцарії

На замовлення Міністерства аграрної політики та продовольства України у співпраці з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, посольства Швейцарії в Україні Швейцарія збільшить гуманітарну допомогу постраждалим господарствам з виробництва молока.

💰 Швейцарія виділила додатково 2,2 млн швейцарських франків (близько 88,5 млн гривень) на підтримку господарств з виробництва молока в семи областях, а саме у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській та Херсонській.

🐄 За підтримки Швейцарії виробники молока мають змогу отримати засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, перед- та післядоїльної обробки вимені, серветки для гігієни вимені, рукавички, реактиви для виявлення прихованих форм маститів, дезінфектанти для тваринницьких приміщень тощо, що повною мірою задовольнить тримісячну потребу.

❗ Важливо, що закупівля товарів переважно здійснюватиметься безпосередньо в тих українських постачальників, які діяли на ринку і до війни, щоб не порушувати вибудовані взаємозв’язки з господарствами з виробництва молока, задля відновлення їхніх виробничих практик та технологій у відповідності з вимогами виробника доїльного обладнання.

🥛 На шляху до відновлення спроможності молочного сектору України важливо підтримати виробничі технології, що побудовані на дотриманні високих стандартів гігієни задля якісних та безпечних харчових продуктів.

🔴 Для одержання гуманітарної допомоги зацікавлені виробники молока мають заповнити реєстраційну форму до 31 жовтня 2023 року включно та одержати на вказану ними електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.

✅ ХТО МОЖЕ ОДЕРЖАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства, оператори ринку молока та молочних продуктів, потужності з виробництва молока, яких мають державну реєстрацію.

▶️ Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/1ZUWVLPpwMMiNYNN7


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь