Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо працювати та віримо у перемогу! Все буде Україна!

Дата: 03.11.2023 07:45
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

За ініціативи ГУ ДСНС України у Донецькій області, Волноваського районного управління та підтримки начальника Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергія ЯЩЕНКА було придбано оперативно-рятувальний автомобіль.

Сьогодні відбулась презентація нового оперативно-рятувального автомобіля на базі пікапа Peugeot Landtrek для реагування на надзвичайні ситуації в громаді, яка буде працювати на лінії розмежування.

Дане авто придбано за кошти Великоновосілківської селищної територіальної громади та Комарської сільської територіальної громади, де левова частка це гроші Великоновосілківської громади. Автівка придбана з метою в подальшому створення укомплектованого професійного парку, який буде передано пожежній частині Великоновосілківського відділення № 1.

Автомобіль Peugeot Landtrek оснащений лебідкою та радіостанцією, який буде доукомплектований аварійно-рятувальним обладнанням. У комплектацію таких автомобілів входить все необхідне аварійно-рятувальне обладнання для швидкого розгортання рятувальних операцій на місці. Все спеціалізоване рятувальне обладнання, яке допомагає рятувальникам виконувати свою роботу швидко і ефективно, зручно розміщується на стелажах.

Автомобіль буде використовуватися для проведення різних рятувальних робіт, розмінування, евакуації населення, залучатися на місце дорожньо-транспортних пригод та, за потреби, використовуватися для гасіння пожеж при ДТП.

Peugeot Landtrek буде працювати на території 3 громад: Великоновосілківської, Комарської та Вугледарської.

Продовжуємо працювати та віримо у перемогу! Все буде Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь