Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітні можливості від центрів профтехосвіти Державної служби зайнятості

Дата: 17.11.2023 07:47
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Служба зайнятості пропонує шукачам роботи скористатися унікальною можливістю - безкоштовно отримати нову або суміжну професію та завдяки набутим знанням і навичкам реалізувати себе на ринку праці.

Професійне навчання дорослого населення за 95 ліцензованими робітничими професіями та 365 освітніми програмами здійснюють центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Центри пропонують широкий перелік робітничих професій у різноманітних сферах економіки, отримання яких забезпечує гарантоване працевлаштування. Серед них: професії деревообробної, металообробної та будівельної галузей, ІТ-технологій, сільського господарства, сфери побутового обслуговування та торгівлі, автомобільного транспорту, туризму та багато інших.

Майбутні слухачі самостійно обирають заклад освіти та форму навчання. Термін навчання невеликий. Нову професію можна освоїти за шість місяців. Заклади мають потужну навчальну базу, майстерні та лабораторії, облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням. За необхідності надається безкоштовне проживання. При цьому за слухачами зберігається допомога по безробіттю.

Цього року за направленням центрів зайнятості Донецької області нові фахи, компетенції і навички в ЦПТО ДСЗ опанували 2 тисячі пошукачів роботи.

Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних регламентований постановою КМУ від 24.03.2023 №264https://t1p.de/agb7d

Ознайомитись з переліком професій, освітніх програм та графіком формування навчальних груп можна тут: https://t1p.de/vfawj

Вибрати для навчання центр ПТО ДСЗ можна тут: https://t1p.de/hq25v

Якщо вас зацікавила можливість отримання нової професії або підвищення кваліфікації, звертайтеся до кар’єрного радника центру зайнятості або телефонуйте до сall-центру Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь