Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бажаємо усім причетним витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілення в реальність планів та задумів!

Дата: 22.11.2023 09:06
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Відзначаючи Міжнародний день осіб з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до цих особливих людей, що можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально-активними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства - визначає ступінь цивілізованості суспільства. Захищаючи гідність таких особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя.

В рамках проведення Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю фахівці Великоновосілківського районного центру зайнятості провели онлайн міні-ярмарок вакансій. На захід були запрошені  безробітні особи з інвалідністю, соціальні партнери.

В ході зустрічі присутнім була надана інформація  про компенсаційні програми від держави для роботодавців, зокрема детально зупинились на одній із нових фінансових допомог – це компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, яким чином можна подати заяву на оформлення такої допомоги та які  критерії.

Обговорили питання працевлаштування переселенців, адже сьогодні - це вкрай важливе та гостре питання, яке набуло ще більшої актуальності, у зв’язку з тим, що більшість присутніх безробітних -  є внутрішньо переміщеними особами.  Представили наявні актуальні вакансії для осіб з інвалідністю за місцем проживання безробітних.

Наша увага та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з інвалідністю, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям.

Бажаємо усім причетним витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілення в реальність планів та задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь