Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Царство Вам небесне, Вічна пам'ять та Вічній спокій, Людмило Володимирівно. Спочивайте з миром...

Дата: 28.11.2023 08:53
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

26 листопада 2023 року відійшла у Вічність талановита педагогиня, професіоналка своєї справи, добра та щира людина — заступниця директорки з виховної роботи, учителька української мови та літератури  Костянтинопільського ЗЗСО І — ІІІ ст. Великоновосілківської селищної ради   - ФЕДОРОВА ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА.
Людмила Володимирівна 30 років свого життя присвятила школі та дітям. Попереду було ще багато планів та справ, надій та сподівань, але, на жаль, страшна хвороба не дала змоги втілити їх у життя...
Народилася Людмила Володимирівна 11 червня 1974 року. Після закінчення у 1991 р. Андріївської загальноосвітньої школи, вступила до Донецького індустріально- педагогічного  технікуму. Після його закінчення  почала працювати педагогом - організатором в рідній школі, де проявила неабиякі організаторські здібності та здобула любов та повагу учнів та батьків. У 2001 році закінчила Слов'янський педагогічний інститут і почала працювати на посаді вчителя української мови та літератури Костянтинопільського ЗЗСО І – ІІІ ступенів. З 2017 по 2019 роки працювала директоркою Андріївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.  У вересні 2021 року Людмилу Володимирівну було призначено заступницею директорки з виховної роботи Костянтинопільського ЗЗСО І – ІІІ ступенів.
Важко збагнути цю втрату, ще важче прийняти її. Ми навіки збережемо світлу пам’ять про Людмилу Володимирівну у наших серцях і завжди будемо згадувати прекрасну вчительку, неординарну, яскраву, невтомну, самовіддану, яка посіяла добре насіння в багатьох юних душах, яка своїми ентузіазмом та креативністю запалювала, надихала колег, була справжнім патріотом та виховала достойних сина та донечку. 
Висловлюємо щирі співчуття з приводу передчасної смерті близьким та рідним. Світлий спомин про Людмилу Володимирівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала.
Царство Вам небесне, Вічна пам'ять та Вічній спокій, Людмило Володимирівно. Спочивайте з миром...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь