Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Разом до перемоги!

Дата: 09.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Днями в.о. голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз вручив подяки та грамоти до Дня місцевого самоврядування працівникам сільських, селищних, районних та міських військових адміністрацій. Заохочення від Донецької обласної державної адміністрації за сумлінне виконання посадових обов’язків, відданість справі в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у наданні допомоги населенню з евакуації та забезпеченні гуманітарною допомогою, мужність і відповідальність, виявлені у виконанні професійного обов’язку, захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України отримав ХРОМІЙ Олексій Іванович - секретар Великоновосілківської селищної ради.
«Щиро дякую всім працівникам місцевої влади, які опікуються питаннями соціальної сфери, наданням гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, займаються військовим обліком, співробітництвом з нашими міжнародними партнерами, - усім, хто своїми зусиллями, кропіткою працею наближає нашу країну до Перемоги!», – зазначив очільник області.

Він додав, що саме з таких людей починається наша незалежність, впевненість у своїх силах, самостійність як вільного народу та сильної нації.
Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь