Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО привітав ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 15.12.2023 13:00
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО привітав ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
14 грудня, згідно з Указом Президента України, щорічно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
Сьогодні начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО привітав ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та їх вдів. 
«Страшна аварія на Чорнобильській АЕС розділила нашу епоху на «до» і «після». Неможливо переоцінити значення того, що Ви зробили. Ви не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спинами товаришів, ви навіть не усвідомлювали, на яку особисту небезпеку наражаєтеся. Низький уклін за Вашу мужність і героїзм, проявлені в тих екстремальних обставинах. Вічна пам’ять і шана тим, хто віддав своє життя, виконавши свій обов’язок. Нехай ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, нехай залишиться тільки пам’ять про ті моторошні події. Щиро зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку, щастя, миру, добра і злагоди», - сказав у своєму вітальному слові начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій ЯЩЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь