Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днями Великоновосілківську громаду відвідала команда проєкту «Мобільні клініки» Міжнародного благодійного фонду “Альянс громадського здоров’я” 

Дата: 22.01.2024 11:20
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Днями Великоновосілківську громаду відвідала команда проєкту «Мобільні клініки» Міжнародного благодійного фонду “Альянс громадського здоров’я” 
Прифронтові громади на сході України продовжують переживати важкі випробування, пов'язані з конфліктом та обмеженим доступом до медичної допомоги. В цей важкий час благодійні організації працюють на передовій, надаючи важливу підтримку та медичні послуги мешканцям цих територій. 
Мобільні клініки Альянсу взяли на себе важливу місію - розширити доступ до медичних послуг для мешканців прифронтових громад. Це включає в себе не лише консультації лікарів, але й проведення необхідних медичних процедур та надання ліків.
Ця ініціатива підкреслює важливість гуманітарної допомоги в умовах конфлікту та служить прикладом взаємодії громади та благодійних організацій для покращення життя у важких обставинах.
Мобільні клініки Альянсу, які відвідали Великоновосілківську громаду, працюють на білих бусах, вони переобладнані під клініки та мають все необхідне обладнання для обстеження пацієнтів. Це дозволяє доставляти медичні послуги безпосередньо туди, де їх потребують найбільше.
Мешканці Великоновосілківської громади висловлюють величезну вдячність за можливість отримати якісну медичну допомогу в умовах, коли доступ до медичних установ обмежений.
Ініціатива Міжнародного Благодійного Фонду “Альянс громадське здоров’я” це неоціненна допомога для мешканців Великоновосілківської громади, даруючи їм можливість отримати необхідну медичну допомогу та надію на краще майбутнє.

Ми дякуємо за сприяння цього візиту голові Донецької облдержадміністрації, начальнику обласної військової адміністрації Вадиму ФІЛАШКІНУ, голові райдержадміністрації, начальнику районної військової адміністрації Юрію БАКАЄВУ, начальнику Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергію ЯЩЕНКО. Також дякуємо  Департаментові головної інспекції та дотримання прав людини, а також Сергію СИДОРОВУ, за допомогу в організації та супроводі під час цього виїзду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь