Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великоновосілківська селищна військова адміністрація нагадує, що на території громади, в населених пунктах, які відносяться до територій можливих бойових дій, продовжує роботу Комісія

Дата: 24.01.2024 07:46
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Великоновосілківська селищна військова адміністрація нагадує, що на території громади, в населених пунктах, які відносяться до територій можливих бойових дій, продовжує роботу Комісія з обстеження об’єктів, які постраждали або зруйновані від проявів збройної агресії Російської Федерації, що зумовили пошкодження (руйнацію) цих об’єктів та розгляду питань щодо надання відповідної компенсації на території Великоновосілківської селищної територіальної громади.

Станом на 18.01.2024 року на розгляд комісії надійшло 27 заяв через Державний реєстр пошкодженого та знищеного майна (портал ДІЯ) (24 – на компенсацію за пошкоджене майно та 3 – на отримання житлових сертифікатів за знищене майно), 10 заяв від спадкоємців житлових будинків та власників громадських будівель.

Після отримання вищезазначених заяв, Комісія проводить обстеження об’єктів, складає відповідні акти, проводить розрахунок суми компенсації за пошкоджене майно згідно чек-листа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”» або розмір компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна, розрахований відповідно до Порядку надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №600, приймає відповідне рішення, яке затверджується розпорядженням начальника Великоновосілківської селищної військової адміністрації.

Таким чином заявники на сьогодні отримали 3 311 834,13 грн на відновлення пошкодженого майна та 5 537 044,00 грн. у вигляді житлових сертифікатів.

Комісія не має можливості виїхати на територію: смт Велика Новосілка, с-ще Благодатне, с. Времівка, с. Золота Нива, с. Макарівка, с. Нескучне, с. Новий Комар, с. Рівнопіль, с. Старомайорське, с. Сторожеве, с. Урожайне, с-ще Шахтарське та с. Ясна Поляна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь