Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рубрика "Люди громади"! 

Дата: 08.02.2024 14:06
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Рубрика "Люди громади"! 
Колись ця тендітна Дівчина переступила поріг Великоновосілківської бібліотеки в пошуках досвіду та з девізом "подивитись, як там..." і втратила голову від атмосфери книжкового світу.
З дитинства маленька Катруся тягнулася до книг - рано навчилася читати, залюбки вчила вірші і вигадувала оповідання. Швидко промайнули шкільні роки, студентський час був присвячений українській мові та літературі. Час плинув і скоро постало питання - де ж працювати.... Цікаве робоче місце серед книг та безлічі талановитих людей знайшлось у бібліотеці рідного селища.
Життя завирувало безліччю емоцій: конкурси, зустрічі, заняття, виступи, книжкові виставки та презентації. Три роки поспіль Катерина займала 1 місце в районних "Шевченківських читаннях" в номінації "Композиції", а згодом готувала до літературних змагань підростаючу молодь....
Нажаль, війна внесла свої корективи в мирне буденне життя. Катерині, як і багатьом з нас, довелось покинути рідний дім, селище та друзів.
Але улюблену роботу - не покинула. Два важких воєнних роки дистанційно, не дивлячись на простій закладу, продовжує працювати, заради Перемоги та світлого майбутнього. Популяризує українську мову, читання та історію Країни, бере участь в обласних семінарах, тренінгах, вебінарах та курсах підвищення кваліфікації. За цей час долучилася до 3 міжнародних проєктів та вдало реалізувала їх, завдяки чому частково оновила книжковий фонд центральної книгозбірні та сільських філій, а також гідно представила нашу бібліотеку серед 33 чудових бібліотек України.
Колись, єгер Ягмур Олексій Михайлович з великою любов'ю плекав природу рідного краю, а тепер Його онука - Катерина Шаповалова, з такою ж любов'ю плекає рідну Великоновосілківську бібліотеку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь