Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рубрика "Люди громади"! 

Дата: 08.02.2024 14:06
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Рубрика "Люди громади"! 
Колись ця тендітна Дівчина переступила поріг Великоновосілківської бібліотеки в пошуках досвіду та з девізом "подивитись, як там..." і втратила голову від атмосфери книжкового світу.
З дитинства маленька Катруся тягнулася до книг - рано навчилася читати, залюбки вчила вірші і вигадувала оповідання. Швидко промайнули шкільні роки, студентський час був присвячений українській мові та літературі. Час плинув і скоро постало питання - де ж працювати.... Цікаве робоче місце серед книг та безлічі талановитих людей знайшлось у бібліотеці рідного селища.
Життя завирувало безліччю емоцій: конкурси, зустрічі, заняття, виступи, книжкові виставки та презентації. Три роки поспіль Катерина займала 1 місце в районних "Шевченківських читаннях" в номінації "Композиції", а згодом готувала до літературних змагань підростаючу молодь....
Нажаль, війна внесла свої корективи в мирне буденне життя. Катерині, як і багатьом з нас, довелось покинути рідний дім, селище та друзів.
Але улюблену роботу - не покинула. Два важких воєнних роки дистанційно, не дивлячись на простій закладу, продовжує працювати, заради Перемоги та світлого майбутнього. Популяризує українську мову, читання та історію Країни, бере участь в обласних семінарах, тренінгах, вебінарах та курсах підвищення кваліфікації. За цей час долучилася до 3 міжнародних проєктів та вдало реалізувала їх, завдяки чому частково оновила книжковий фонд центральної книгозбірні та сільських філій, а також гідно представила нашу бібліотеку серед 33 чудових бібліотек України.
Колись, єгер Ягмур Олексій Михайлович з великою любов'ю плекав природу рідного краю, а тепер Його онука - Катерина Шаповалова, з такою ж любов'ю плекає рідну Великоновосілківську бібліотеку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь