Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Було проведено засідання громадської комісії з житлових питань

Дата: 08.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Сьогодні було проведено засідання громадської комісії з житлових питань, на якому були розглянуті питання щодо перереєстрації громадян, які перебувають  на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані та розгляд заяв громадян про взяття їх на квартирний облік.
Відповідно пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 року №470 (зі змінами на теперішній час) щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводять перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку,  в  ході  якої перевіряються їх облікові дані. 
Виявлені зміни вносяться в облікові справи громадян і книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень. 
Для виконання даних вимог законодавства секретарем комісії було проведено роботу щодо доведення даної інформації до осіб, які перебувають на квартирному обліку.
Станом на 01.01.2024 до військової адміністрації надійшло п’ятнадцять заяв від осіб, що перебувають на квартирному обліку про оновлення облікових даних квартирного обліку, п’ять з яких було розглянуто на засіданні комісії від 22.12.2023 бо потребували внесення змін в облікові справи та рішення виконавчого комітету Великоновосілківської селищної ради, а інші дев’ять підтвердили своє право на подальше перебування на квартирному обліку. Від 18 осіб не надійшли відповідні інформації тому прийнято рішення зняти їх з квартирного обліку (окрім дітей сиріт або дітей позбавлених батьківського піклування), з можливістю відновлення перебування на квартирній черзі із збереженням черговості та затвердили нові списки черговості на квартирній черзі.
Також було розглянуто дві заяви про взяття на квартирний облік по яким було прийнято позитивне рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь