Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка – поруч!

Дата: 17.03.2024 14:05
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

Підтримка – поруч!
Молодь – головна рушійна сила сучасного світу, у її молодих руках знаходиться майбутнє нашої держави. Водночас молодь є найбільш уразливою та соціально незахищеною категорією населення через відсутність достатнього практичного досвіду, правових та професійних знань, а часто і морально її непідготовленості до конкуренції на ринку праці. Всі ці фактори впливають на можливість реалізувати своє право на працю молодим громадянам сьогодні, і вони стикаються з багатьма труднощами.
В рамках Декади кар’єри для молоді до 35 років проекту «Плануй, розвивайся, знаходь!», Великоновосілківський районний центр зайнятості зібрав за Круглим столом роботодавців.
Під час дії воєнного стану питання зайнятості, легального працевлаштування, запобігання трудовій міграції дуже важливе для обговорення, – акцентувала Олена Гарматій - фахівчиня центру зайнятості. – Потрібен контроль за дотриманням трудового законодавства, конкурентні заробітні плати, забезпечення гідних й безпечних умов праці та соціальні пакети працівникам, а також створення нових робочих місць. А цьому як раз і може допомогти служба зайнятості. 
Присутнім була надана інформація про усі активні програми для наших клієнтів: це і компенсаційні виплати, і отримання грантів, і навчання за рахунок коштів Фонду та ін.
Завершуючи зустріч, Олена  висловила сподівання, що завдяки проекту «Плануй, розвивайся, знаходь!»  з’являться нові бізнеси та нові робочі місця, а тісна співпраця центру зайнятості з роботодавцями сприятиме прискоренню працевлаштування безробітних, у тому числі молоді.
Звертайтеся до наших фахівців, якщо виникли питання або потрібна консультація, телефонуйте до Великоновосілківського районного центру зайнятості за номерами: 050 933 2011, 096 413 52 01



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь