Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Разом до перемоги!

Дата: 10.04.2024 13:25
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

1. Хто може отримати грошову допомогу в рамках єВідновлення?
Допомогу можуть отримати громадяни України віком старше 18 років, які є власниками або співвласниками пошкоджених приватних будинків, квартир, житлових приміщень в багатоквартирних будинках (у випадку якщо не пошкоджені місця загального користування) на  територіях віднесених до територій можливих бойових дій і де НЕ було проведено ремонт.                                                                                           2. Майно на окупованій території або в зоні бойових дій.
Рішення про отримання компенсації і її розміру визначає спеціальна комісія, яка після подачі заяви приїзджає на об'єкт та самостійно його оглядає. На жаль, на тимчасово окупованих територіях та в зонах проведення активних бойових дій немає можливості оглянути об'єкт комісією. Тому наразі подати заяву не вдасться. 
Як тільки територіальну громаду, на якій розташовано об'єкт, буде прибрано з наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та відновлено роботу ОМС, ви зможете подати заяву на відшкодування за пошкоджене майно.               3. Хто входить до складу комісії, яка приймає рішення щодо надання компенсації.
До складу комісії можуть входити працівники сільської, селищної, міської, районної у місті ради, працівники військових адміністрації. 
У разі необхідності до складу комісії можуть залучатись представники державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, експерти, оцінювачі, виконавці окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури, представники міжнародних організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь