Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій Ященко планує продовжувати співпрацю з поліцією та іншими організаціями для подальшої підтримки мешканців Великоновосілківської громади.

Дата: 25.07.2024 11:38
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Завдяки злагодженій роботі Великоновосілківської селищної військової адміністрації та відділення поліції №1 Волноваського районного відділу поліції ГУ НП в Донецькій області, мешканці смт Велика Новосілка отримали необхідну гуманітарну допомогу.
У непростий час для всієї країни, коли війна та гуманітарна криза торкнулися кожного українця, злагоджена робота місцевої влади та правоохоронних органів стає критично важливою для забезпечення життєдіяльності громади. У Великоновосілківській громаді прикладом такої співпраці стала скоординована діяльність Великоновосілківської селищної військової адміністрації та відділення поліції №1 Волноваського районного відділу поліції ГУ НП в Донецькій області.
Основною метою цієї ініціативи є підтримка найбільш вразливих верств населення, які через складну ситуацію не мають можливості забезпечити себе всім необхідним.
Начальник Великоновосілківської селищної військової адміністрації Сергій Ященко планує продовжувати співпрацю з поліцією та іншими організаціями для подальшої підтримки мешканців Великоновосілківської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь