Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На завершення нашої рубрики “Герої у білих халатах”

Дата: 26.07.2024 07:55
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

На завершення нашої рубрики “Герої у білих халатах” КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО - САНІТАРНОЇ  ДОПОМОГИ» почало своє існування  01 січня 2012 року після реорганізації  закладів охорони здоров`я  в Донецькій області по розмежуванню лікувально-профілактичних закладів за рівнями надання медичної допомоги. 
До складу Центру увійшли 9 амбулаторій, 9 ФАП та 25 ФП. Первинну медичну допомогу населенню надавали 17 сімейних лікарів, 5 педіатрів та 112 молодших медичних спеціалістів. І ось уже 12 років сімейні лікарі, медичні сестри та фельдшера  надають  первинну медичну допомогу, знають спадковість, житлово-побутові умови, матеріальне становище, психологічний мікроклімат в сім’ях своїх пацієнтів .
Внаслідок повномасштабного вторгнення рф на територію України КП «ВСР « Великоновосілківський ЦПМСД» також зазнав труднощів і втрат. На теперішній час в Центрі функціонує лише 4 амбулаторії, 7 ФАПів та 5 ФП, в яких працює 4 сімейних лікаря та 26 молодших медичних спеціалістів. У Великоновосілківській громаді - дві амбулаторії в селах Андріївка та Багатир, у Комарській громаді  також дві амбулаторії  в селах  Комар та Зелений Гай.  Амбулаторії Старомлинівської громади знаходяться на тимчасово окупованій території, а дві амбулаторії Великоновосілківської громади в с. Шахтар та смт Велика Новосілка в зоні активних бойових дій. 
Великоновосілківська селищна військова адміністрація піклується та створює всі належні умови для якісної та результативної роботи медичних працівників.
Наші лікарі, медичні сестри, фельдшера працюють у надзвичайно важких умовах,  але незважаючи на це, з вірою у перемогу і мирне майбутнє, піклуються про здоров`я своїх пацієнтів та про внутрішньо переміщених осіб. Надають у повному обсязі  первинну медичну допомогу, усі медичні послуги згідно укладених декларацій та пакету послуг НСЗУ.
На сімейного лікаря припадає майже 80% медичної допомоги, якої потребує хворий. Він ставить діагноз, проводить огляд, амбулаторне лікування під особистим наглядом, здійснює профілактичні заходи, надає медико-соціальну допомогу тощо. У разі необхідності, направляє пацієнта до лікувально-профілактичних закладів для отримання спеціалізованої медичної допомоги, організовуючи консультації вузьких спеціалістів і стаціонарне лікування. 
Сімейні лікарі та молодші медичні спеціалісти постійно підвищують свій професіоналізм, підтверджують кваліфікацію. Приймають участь у тренінгах, конференціях та вебінарах .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь